Sophie Vågsæter er kanskje mest kjent fra Paradise Hotel, men også for sitt tidligere forhold med fotballspilleren Antonio Valencia. Nå vi hun til Los Angeles etter å ha sluppet låta “Pelsjakka” på blant annet Spotify. Det er hennes første låt, og hun gjennomfører! Dialekten og stemmen hennes egner seg bra til rapping, og hun har en tøff fremtreden som passer perfekt i denne typen musikk. Som hun selv, gir denne låta rolige vibber, samtidig som den har et kult og avslappet uttrykk. På Spotify kaller hun seg for Soph, og har allerede i underkant av 20 000 månedlige lyttere.

Hollywood-skiltet i Los Angeles, USA

Sophie forklarer i et intervju at inspirasjonen til låta kom til henne på et utested i Bergen da hun hadde på seg en helt ny pelsjakke der prislappen fremdeles hang på. Hun gjorde derfor et forsøk på å skrive sin første sang, og teksten viser at hun tar et hardt standpunkt. Her får hun tatt litt igjen for hetsing hun har opplevd etter sin deltakelse i Paradise Hotel. Kort tid etter at hun slapp låta kom det også ut en musikkvideo der hun blant annet har på seg en kostyme i gull mens hun synger om å tjene sine egne penger. Denne dama viser tæl, og kaster seg ut i nye utfordringer uten å bry seg om hva andre synes om henne.

Om man liker å holde seg oppdatert på nye musikktrender i Norge, må man ikke gå glipp av dette nye innslaget. Det er lurt å gjøre seg opp en mening om dette først som sist. Det er alltid ny musikk ute, og denne er absolutt en del av det. Låta har fått en del positive tilbakemeldinger, og noen mener at stilen hennes i både utstråling og rapping minner litt om den kvinnelige amerikanske rapperen Cardi B. Dette bekrefter hun ikke selv i et intervju, men stiller seg positiv til slike sammenligninger.

En pelsjakke var Sophies inspirasjon

Det at en person som Sophie Vågsæter slapp egen låt er ikke så veldig sensasjonelt i seg selv, men denne sangen har en helt egen karakter og gjør at den fortjener en plass på enhver fest-spilleliste. Sophie har alltid vært glad i musikk, og det å lage musikk selv har lenge vært i tankene men aldri skjedd før nå. Hun bryr seg ikke om hva folk mener, men vil bare ha det fett. Det er ikke vanskelig å støtte!

envo-store