Er du av dem som drømmer om en karriere innen musikk, så har du kanskje sett for deg entreer med de utroligste kreasjonene. Men når du får se prislappen så fatter du egentlig ikke hvordan det går an?

Men for å bli oppdaget, så trenger man ikke bare en vakker røst og gode låter. Man må også ha sjarm, det lille ekstra og være ekstrovert. Man må like å gi av seg selv, for det er ikke alle som er som Kurt Nilsen. Men bruker man litt tid på en nettbutikk, vil man kanskje oppdage at klær både er rimeligere og mer variert enn man hadde trodd.

Få fram fargene dine

Slik som med gensere til dame i ung alder, så er det gjerne to ting man ser etter. Formen og designet. Men om man skal bli stjerne foran millioner av tilhengere, så må man tørre å få fram sine egne farger. Det kan være med å tone ned genseren og dermed sette søkelyset på ansiktet ditt, håret ditt.

Velg moderne materialer

Det som er moderne nå er ikke moderne en annen gang. Men det er ofte organisk bomull som gjelder nå. Grunnen til det er at det både er silkemykt, miljøvennlig og utrolig anvendelig. De er heller ikke så tykke, slik at det blir behagelig å ha på seg under et intervju eller på en scene.

En fin lys genser eller en ribbestrikket genser er noe som bør være i alle kvinners klesskap. Også for dem som vil slå an i musikkens verden. Ribbestrikk er populært fordi man strikker rett på pinnene og ikke rett og vrang. Noen foretrekker denne måten å strikke på. Dessuten gir ribbestrikket genser et spesielt uttrykk som vekker oppsikt. Håndarbeidet strikking i seg selv er veldig populært i dag.

Dessuten er det rimelig, noe man kan ta med seg når man vil slå i gjennom!

envo-store