Når du hører ordet “festival”, så tenker du ofte på en kveld eller helg ute på livet, med en god øl og uten barna. Vel, festivaler trenger ikke bare være for voksne. Spesielt når du vet at barnehageuka nærmer seg slutten og du fortvilt lurer på hva du og arvingen skal finne på i helga. Da er det jo ganske greit at det finnes noen som har skapt egne festivaler for barn?

En helt genial idé

ta barna med på Miniøya og nyt helga sammen med dem før du sender dem til bestemor og bestefar, og avslutter kvelden på selve Øya-festivalen. Miniøya kan virkelig anbefales, den er som skapt for barna. Her finner man mange gode og spennende aktiviteter for barna. Alt fra dukketeater til heftige band som alle barn liker, som AdmiralP og Bare Egil Band. Det er diskotelt for de litt eldre barna og for de helt små finner man for eksempel høytlesninger av Bukkene Bruse.

Gode klær sikrer festivalen

parajumpers er stedet å handle barneklær til festivallivet. For som vi alle vet fra voksenfestivaler, så er regnet ubønnhørlig kynisk når det velger tid og sted for å vise seg. Derfor er det lurt å få tak i solide, men kule, klær til arvingene før man drar. Her finner du også veldig god kvalitet til en meget bra pris, noe som gjør at du slår flere fluer i et smekk. Her kan man få tak i barneklær uten at det går utover festivalbilletten.

envo-store