Det er et rungende ja, på dette spørsmålet. Innboforsikringen er hva som tar vare på dine løse eiendeler i tilfelle tyveri, brann, strømbrudd og mer. Ingen ønsker at noe skjer, men med innboforsikringen kan du være trygg. Er en av barn opptatt av musikk og sang, så ta vare på pianoet og andre instrumenter. Du liker kanskje ikke de frustrerte slagene på pianoet du hører noen ganger, men sjekk likevel at forsikringen dekker det og annet musikkrelatert tilbehør jenta har!

Beskytt med innboforsikring

Mange jenter har interesser for låtskriving og sang. Mange morsomme tv programmer som “The Masked Singer”, “I can see your voice” er inspirasjonskilder for tusenvis av barn, unge og voksne. Utstyr som mikrofon og sanganlegg må forsikres, så vær smart og sjekk hva forsikringspolisen din dekker. Et godt sanganlegg må funke for mange utøvere. Starter du i det små med eget piano og akustisk gitar er behovet først ikke like stort. Allikevel må du sjekke, og forsikre alle enheter du bruker som høyttalere, guitar, piano, mikrofon og annet utstyr.

Forsikring deg for “hva hvis”

En god Innboforsikring24.no er en som ikke gir deg skuffelse om noe skjer. For alle spesielle løse gjenstander sangeren og låtskrivingen krever så dobbeltsjekk at du er forsikret på alle vis. Dette er en “hva hvis” du ønsker å være forberedt for. Invester i gode vokal og sangtimer, lær litt basisk om piano eller gitar fordi disse hjelper mye enten du synger, spiller eller er låtskriver. Det er fort gjort å sprenge høyttaleren så dekk for skader, og la innboforsikringen arbeide for deg.

Er et rockeband i garasjen tingen så husk å forsikre forsterkere, spilleanlegg, keyboardet, mikrofoner og alt annet. Det kan fort bli veldig dyrt om noen hjelper seg selv til alt i garasjen. Ikke oppdag at innboforsikringen ikke dekker dine kjære instrumenter, eller sang og lydanlegg. Ikke glem at øvelseslokalet trenger innboforsikring enten det er garasje, soverommet eller kjelleretasjen. Utstyr er dyrt så sjekk dekningen din på forsikringen. Har du god nok dekning?

Artistbransejen har utallige talenter og deler dem gjerne.

Sangtimer og instrument

Sangtimer eller vokal leksjoner hjelper deg å utvikle stemmen. Lær pusteteknikker, vokalteknikk, fremføring og scenetrening, tonekontroll og flere. Alle artister forsikrer stemmen når dette er levebrødet. Det finnes mange musikkoler som Westerdals Oslo ACT, NLA Høgskolen Staffeldtsgate, kommunenes Kulturskoler, Universitet og høyskoler, og andre steder både i Norge og utlandet.

Mange sangere og låtskriver må daglig være rundt ulikt utstyr. Lær deg hvordan å best bruke dem, og husk å innboforsikre alt. La forsikringen arbeide for deg så du er dekket i tilfelle uhellet er ute.

envo-store