Lurer du på hva vi nordmenn hører aller mest på akkurat nå? Da er denne artikkelen for deg! Vi nordmenn har en helt egen musikksmak, våre topplister er blandet med mange av våre egne norske artister samt mye internasjonalt. Vi har tatt en titt på VG-Lista og samlet sammen en oversikt over hva som er mest populært i Norge akkurat nå.

Nummer 1

Den mest populære låta i Norge akkurat nå er Despiacito. Artisten Luis Fonsi er født i Puerto Rico og oppvokst i Florida, USA. Sammen med artisten Daddy Yankee har de nådd topplister verden over akkurat nå. Låta “Despiacito” handler om en seksuelt men romantisk forhold mellom to personer. Sangen går i spansk og “despacito” oversttes til “langsomt”, noe som indikerer romansen i forholdet.

Nummer 2

På andreplass kommer låta “Fy faen” med de norske artistene Hkeem og Temur. At de kom på topplistene som relativt ukjente artister kan de takke den norske TV-serien SKAM for. Etter de var med i en episode her har populariteten rundt sangen og interessen for artistene generelt nådd taket.

Nummer 3

“I’m the one” med artister som DJ Khaled, Justin Bieber, Lil Wayne, Chance the Rapper og Quavo. Dette er en stor og omfattende miks med artister som naturligvis slår godt an verden over.

Nummer 4

På fjerdeplass kommer en halvnorsk sang, nemlig “First Time” med Kygo som er norsk og Ellie Goulding. Låta handler om nostalgisk ung kjærlighet. Sangen får Kygo selv til å returnere til sitt utgangspunkt i klassiske ståltrommer og tropiske vibber.

Nummer 5

“One Night Stand” med den norske 26-åringen Vidar Villa ligger her. Sangen handler om et one-night-stand.

Nummer 6

Låta “Malibu” med vår alles kjære Miley Cyrus er på vei opp. I mange år har hun holdt på, og det er godt å se at hun fortsetter å levere. Låta handler om Miley blir sammen med sin forlovede Liam Hemsworth igjen etter bruddet i 2013. Sammen eier de et stort og dyrt hus i Malibu, som er en surfeby nord i Los Angeles.

Nummer 7

Her har vi enda en norsk artist, nemlig bergenseren Alan Walker med låta “Tired”. Vi håper ikke Alan Walker er sliten som låta antyder, men at han fortsetter å komme med hits som denne. Etter gjennomslaget med låta Faded i fjor har gutten en lang karriere foran seg. Vi gleder oss.

envo-store