forsidebilde_klubbdagen2014

Øya Klubbdagen på The Crossroad Club 5. august

5. august smeller det på The Crossroad Club. Klubbdagen er startskuddet for Øyafestivalen og det skal selvfølgelig vi være med på å feire!

Gratis inngang for alle med Øyapass og 100,- i døra for alle andre.

20.00 – Janne Hea
21.00 – Pokal
22.00 – O. Martin
23.00 – Kosmik Boogie Tribe
00.00 – Electric Eye … les mer »

KJØP BILLETT
CC 0,-/100,-

LeeBains_band_photo

Øyanatt: Lee Bains III & The Glory Fires! (US)

Snart er det klart for Øyafestivalen og vi kjører som vanlig på med konserter under Øyanatt. Lee Bains III & The Glory Fires åpner denne fantastiske uken hos oss. … les mer »

KJØP BILLETT
CC 150,-/200,-

circa-waves_2746940b

Øyanatt: Circa Waves (UK)

Snart er det klart for Øyafestivalen igjen og vi kjører som vanlig på med konserter under Øyanatt. Andre band ut er det britiske indierock-bandet Circa Waves! … les mer »


CC 150,-/200,-

sonic-iceland-interview-mugison

Øyanatt: Mugison! (IS)

Snart er det klart for Øyafestivalen igjen og vi kjører som vanlig på med konserter under Øyanatt. Tredje bandet på scenen er Mugison! … les mer »


CC 150,-/200,-

boogarins_07_905

Øyanatt: Boogarins (BRA)

Snart er det klart for Øyafestivalen igjen og vi kjører som vanlig på med konserter under Øyanatt. Vi avslutter denne uken med fantastiske Boogarins! … les mer »


CC 150, -/200,-

03_TLB_Photo_Jørn_Veberg

The Lucky Bullets

The Lucky Bullets repeterer fjorårets utsolgte konsert på The Crossroad Club med en ny salve av deres tettpakkede spilleliste full av energiske låter. Denne gang også med noen helt speiselle gjester på scenen. Så for dere som ikke kom inn sist, her har dere en ny mulighet! … les mer »

KJØP BILLETT
CC 130,-

Okkultokrati by KjetilNernes

Okkultokrati – ‘Night Jerks’-releasekonsert + support: TBA

Den 22. august spiller Okkultokrati sin første konsert i Norge siden Øyafestivalen 2013. Releasekonserten for deres nye album ‘ Night Jerks’ kommer rett etter en omfattende europaturné med Converge, så du kan banne på at de er tighte som faen og at dette kommer til å bli en kveld som går inn i historiebøkene! … les mer »

KJØP BILLETT
CC 150,-

Einar_Stray_Orchestra_web-1400x1047

Einar Stray Orchestra – Releasekonsert + supp: Fay Wildhagen

Vi har gleden av å presentere releasekonserten til Einar Stray Orchestra den 6. september.

——————–
I Norge er de fortsatt et undergrunnsfenomen, men spør en tilfeldig person på gata i Berlin om Einar Stray Orchestra, og du vil garantert få som svar at de har vært på konsert med akkurat det bandet. … les mer »

KJØP BILLETT
CC 150,-

Eliot Lee Hazel 3

Rodrigo Amarante (BRA)

I hjemlandet Brasil er Rodrigo Amarante ingen ukjent mann. Siden slutten av 90-tallet har han spilte med de forholdsvis enorme Los Hermanos. Fra starten var han en musiker i kulissene, men tok mer og mer over som låtskriver og tonesetter for bandet. … les mer »

KJØP BILLETT
CC 150,-